BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

 

PACHETELE DE PRIMAVARA

Materii prime: 200 de grame de faina, 100 de grame de carne de porc, 10 ciuperci parfumate inmuiate in apa, 100 de grame de muguri de boabe verzi.

Condimente: sare, sos de soia, ulei, praf de amidon, praf de gust, otet, vin de masa.

Operatii:

- Cu faina se face un aluat care se imparte in 20-25 de parti. Din fiacare coca se face, pe o tabla curatra si neteda, cu ajutoul unui facalet, o foaie cit mai subtire posibil.

- Carnea se taie in fisii subtiri, se amesteca cu putin vin de masa, sare, praf de amidin.

- Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingure de ulei. Cind uleiul e incins, se pune ciupercile si mugurii de boabe verzi. Se sareaza, se amesteca 2-3 minute si se scot.

- Se spala si se reaseaza pe foc tigaia cu o lingura de ulei. Se adauga fisiile de arne, se amestea un minut-doua, se adauga cu ciupercile si mugurile de boabe verzi. Se adauga putin praf de gust, o lingurita de praf de amidon, se amesteca si se scot.

- Foile de faina se impacheteaza cu fisiile de carne, ciuperci si mugurii preparate.

- Se aseaza pe foc tigaia (ceaunul) cu 250 de grame de ulei. Cind uleiul e incalzit, se pun cite 3-4 pachetele de primavara sa se prajeasca. Se scot cind acestea capata culoarea galbena-aurie si se servesc cu putin otet.

SOTE DE CARNE CU CEAPA
Materii prime: 250 g de ceapă, 50-100 g de carne de porc.
Condimente: ulei, sare, praf de gust, praf de amidon.
Operaţii:
Carnea tăiată în fâşii subţiri, se amestecă cu puţină sare, vin de masă şi praf de amidon. Se prăjeşte uşor un minut-două în ulei.
Ceapa se taie în pertişori potrivite.
Se aşază pe foc tigaia cu 3 linguri de ulei. După ce s-a încins, se pune ceapa. Se amestecă, se sărează, după 3-5 minute se toarnă carnea prăjita, se amesteca şi se toarnă câţiva stropi de apă. După încă un minut, două minute, mâncarea este gata de scos.
Menţionez că ceapa se poate face şi cu omleta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Home] [ Meniu ][ Gastronomie ]

-------------------------------------------------------------------------------------------

Restaurantul chinezesc Marele Zid

Site creat de CaPeCo Serv Brasov 2005 Designed by Judith Dandu

 

bucataria moduri condimente ustensile betigase maniere ceai retete