![]() XHost |
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink |
PACHETELE DE PRIMAVARA Materii prime: 200 de grame de faina, 100 de grame de carne de porc, 10 ciuperci parfumate inmuiate in apa, 100 de grame de muguri de boabe verzi. Condimente: sare, sos de soia, ulei, praf de amidon, praf de gust, otet, vin de masa. Operatii: - Cu faina se face un aluat care se imparte in 20-25 de parti. Din fiacare coca se face, pe o tabla curatra si neteda, cu ajutoul unui facalet, o foaie cit mai subtire posibil. - Carnea se taie in fisii subtiri, se amesteca cu putin vin de masa, sare, praf de amidin. - Se aseaza pe foc tigaia cu 2 lingure de ulei. Cind uleiul e incins, se pune ciupercile si mugurii de boabe verzi. Se sareaza, se amesteca 2-3 minute si se scot. - Se spala si se reaseaza pe foc tigaia cu o lingura de ulei. Se adauga fisiile de arne, se amestea un minut-doua, se adauga cu ciupercile si mugurile de boabe verzi. Se adauga putin praf de gust, o lingurita de praf de amidon, se amesteca si se scot. - Foile de faina se impacheteaza cu fisiile de carne, ciuperci si mugurii preparate. - Se aseaza pe foc tigaia (ceaunul) cu 250 de grame de ulei. Cind uleiul e incalzit, se pun cite 3-4 pachetele de primavara sa se prajeasca. Se scot cind acestea capata culoarea galbena-aurie si se servesc cu putin otet. SOTE DE CARNE CU CEAPA
|
[Home] [ Meniu ][ Gastronomie ]
------------------------------------------------------------------------------------------- |
Restaurantul chinezesc Marele Zid Site creat de CaPeCo Serv Brasov 2005 Designed by Judith Dandu |