BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

HomeMeniuGastronomieGazdaContact

 

Satarul chinezesc In loc de cutit in bucataria chinezeasca se foloseste satarul cu lama subtire. Se folosesc toate laturile , chiar si manerul pentru diferitele operatii din bucatarie. Se poate folosi la transarea diferitelor matrii prime, curatarea pestelui, taierea surcelelor, zdrobirea usturoiului, baterea carnii.  

WOK in chineza hu sau huo. Printre obiectele din bucataria chinezeasca, cel mai des folosit este ceaunul cazanelul chinezesc. In forma semisferica, ceaunul este din fonta, aluminiu sau inox. Este principalul instrument si de nelipsit intr-o bucatarie chinezeasca. Este bine daca inaite de folosire este incalzit, si dupa aceea se adauga uleiul pentru prajit, astfel nu se mai lipeste mancarea. Chinezii spun “ceaun fierbinte, ulei cald”. Chiar daca este de marime mai mare, datorita formei se pot gati in el si cantitati mici. Utilizand o sita imediat obtinem un vas ideal pentru a prepara in abur.

Alte ustensile ar fi diferitele, pensule, perii, lopatele, betigasele.

Home
Bucataria chineza
Moduri de preparare
Condimente
Ustensile
Betigasele
Maniere la masa
 Ceaiul chinezesc
Retete
 Meniu  Gazda  Contact 

 

 

[Home] [ Meniu ][ Gastronomie ]

-------------------------------------------------------------------------------------------

Restaurantul chinezesc Marele Zid

Site creat de CaPeCo Serv Brasov 2005 Designed by Judith Dandu

 

bucataria moduri condimente ustensile betigase maniere ceai retete